FPO & IPA Record Breakers Savonlinnassa CrossFit Savonlinna -salilla: miun eka raw bench press -suoritus

Tässäpä teille katsottavaksi Krisse Tuomisen eli meikäapinan suoritus kansainvälisistä Record Breakerseista! <3


Mie tosiaan kävin viikonloppuna ottamassa hieman kevyttä lauantaitreeniä kisaosallistumisen muodossa naisten avoimessa +90 kg nostajana raakapenkkipunnerruksessa IPA & FPO Savonlinna Record Breakers 2016ssa. Tukkoinen nokka, astma, edellisiltana muljahtanut oikean jalan nilkka, vasen hartia ja alaselkä vaivasivat, mutta mitäpäs siinä... nousee se rauta kun sitä nostaa! ;-)




Mukavaa oli kaikesta krempasta huolimatta nostaa. Jännitti pirkaleesti ja tuomarikäskyjen kuulemista ei-parhaimman-kuulon-omaavana entisestään vaikeutti reissun aikana tullut korvakipu. Mutta jos ekoissa isommissa raakapenkkauskisoissa ei vähän sohlausta ole, niin ihmehän se. Hyväksyttyjä suorituksia tein silti!

Jos tähän kohtaan ei tule YouTube-videoikoni, niin painapa sitten tästä nähdäksesi kisasuoritukseni!

Mie ite valittin kisapiisikseni Motörheadin Orgasmatronin ja siitä saikin hyvän potkun nostoihin. Ensikisoihin sitten rauhallisempaa ja tyynempää suoritusta, niin homma menee vakaammin. Ei huono tälleekään apinaemolle. Hyvä mie!

Ja kiitoksia kaikille tukijoilleni, treenikavereilleni, sponssaajille, huoltojoukolle, kisajärjestäjälle, videon kuvanneelle henkilölle, varmistajille, tuomareille, toimitsijoille, kanssakilpailijoille ja tuomaristolle!!! <3

Ensivuonna uuestaan tuaas ja laitan tänne blogiin lissee kisavideota kuhan mie suaan ladattua ne juutuubilaan. Ja pianhan tässä pitäisi treeneihin joutaa taas penkkaamaan ;-)

Kunnollista viikkoa!
T. Krisse Tuominen tai tällee ystävien kesken Läski Urpo Apina vuaan 8-)

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas