Kisaa pukkaa, pusaa kikkaa...

Kevään ja kesän kisoja putkahtelee kuin sieniä sateella!

Aiemmissa bloggauksissa jo mainitsin la 11.12. Bullfarmin kisoista ja 7.1. KP Gymin kisoista, joihin osallistun. Tässä blögäleessä keskityn kevään ja kesään kahteen arvokisaan. La 25.3.2017 käydään Juvalla WPC-liiton voimanosto-, penkkipunnerrus- ja maastanosto- Suomenmestaruuskilpailut. SM-kilpailu toimii samalla virallisena näyttökilpailun WPC-liiton Euroopanmestaruuskilpailuihin, jotka järjestetään kesäkuussa Helsingissä. Tällä kilpailulla on myös Euroopan- ja Maailmanennätys -arvo. Suaattaapi siis olla että jos ja kun tuonne päädyn, saattaa hyvän tuloksen osuessa kohdilleen, räpsähtää pistetilille ennätys. Oishan se taas hauskaa sellaisiakin tehtailla.



27.6.-2.7. vietetään WPC-liiton EM-kisoja Helsingissä. Tuolloin tietenkin ajattelin olla kisaamassa varustepuolen kuhinoissa. Jos vaikkapa saisi räpellettyä penkkiä ja kyykkyä noihin aikoihin mennessä paremmaksi niin kehtaisi oikeasti sanoa kisaavansakin eikä vain räpeltävänsä. Maastaveto sentään on ihan ookoo ja siedettävää tasoa niin raakana kuin varusteellakin.



Jonnisortin kuntopiikkiä koitetaan hakea tuonne Helsingin EM-kisoihin ja suaapi nähdä kuinka aappenan tuaas käy. Wish me luck! T. Krisse Tuominen.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas