Hyvvee pääsiästä kaekelle kansalle!

Moikka moi vuaan kaikki ja hyvvee pääsiäisenaikaa, päästäistä, pässiäistä ja mitä vielä! Kiva ku ootte olemassa ja oikkee kaikkee hyvvee teille kaikille rakkaille mussukoille ja nussukoille! <3

Some small squatting in KP GYM Turku
Vähän pikkasen kyykkästä KP GYMillä Turussa

Because people have requested more and more english text from me, here's little something in english I did very small squat session tuesday from 20 kg to 70 kg, did another small squat session on thursday from 20kg to 130 kg... did longer session yesterday doing some yoga, meditation, stretches, etc. deadlifts and after that did squatting from 20 kg to 130 kg. 

No misery, no pain when You take whole lotta Skip and have fun with squatting


Those are just little technic sessions for me, nothing more, nothing less. I mean, I am doing some recovery and leg rehabilitation after sh*tty "leg takes hit here and then and too often whole winter and spring time" period... getting just started and still just having fun.... monkey luuuuvs when monkey can squat again... little and small weights, but still... getting warm, getting warm <3

Gorillamimminen se Steel Bodyllakin kyykkää

Eli kun kerran kansa on pyytänyt jotain englanniksikin, niin tuossapa sitten hölinää enkkulaksikin. Kevyemmän treenun jälkeen jalkavaivoista kärsittyäni, mie oon alkanut kiivetä painoissa tuaas ylöspäin. Ihan pikkusia painoi noi on yhä, mutta jotain nyt kuitenkin. Menin 130 kgeen asti eilen Steel Bodylla ja torstaina KP Gymillä. Kevyttä jumppasta yhä, mutta kyä sitä tässä taas kohotaan hyvää tahtia takas kohti 200 kg:n huudeja. Ja kun viimesunnuntaina penassakin menin 130 kg ja mave nyt ei oo mihkään sieltä 200 kg:n huudeilta tippunutkaan, niin alkaa olla ihan kiva yhteistulos tuaas.



Mihinkään kisoihin ei ole kiire noita lukemia mennä nostelemaan, mutta heinäkuussa KP Gymin kisoissa käyn taas vaihteeksi jotain länkyttelemässä, Bullfarmilla joulukuussa jotain räpiköin ja jos ensivuonna sitten ottais näissä voimailuhommissa ihan silleen aikuisten oikeasti ihan kisamielessäkin.



Tässä pian lähden Lielahteen Possijärvenk. 3een Natural Woima & Wellnessille ja totean teillekin että Käykees kuulkaas osteleen putiikki tyhjäks... ja siin ohes mainikkaa "krisse" niin saatte 10 % alennuksen norm. hintaisista ostoksista...   Hyvvee pääsiäistä!!!! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas