Oikkee lystivä loppukevättä ja kesänalkua!

Abena muikiana uus tugganen biäsään...

Tervepä terwe rakkaat blogini lukijat! On mukava, että käytte kahtomasa miun uaatoksiain blogistain. Tällä kertaa luvassa onpi tavanomaistakin enemmän sekalaista sorttia kuulumisia, kuvaloeta ja videoloita.

Peukut pystyyn Salon Scissor Sisterille!

Tul käytyä kerityttämäsä uus tukka miun luottokampaajalla Salon Scissor Sisterillä. Parempi tugga, parempi mieli. Aivan ehdottomasti. Siin vaihees kö alakoo näyttee suht koht normaalilta tädiltä, pittee käyä pistään tukka kuosiin. Ny se tuaas o kohillaan.



On tullut piettyä pientä taukoa tavan voimanostotreenistä ja olen kävellyt tavallistakin enemmän, ollut ronttaamasa tavaraa kaverien muuttoloissa, ja jumpassa olen keskittynyt venyttelyihin, liikkuvuuteen, joogaan, meditaatioon, ja voimahommia oon tehnyt vain ja ainoastaan otevoimahommia.



Nuorempana tuli Reeves-mavea tehtyä enemmänkin, mutta myöhemmin harvemmin. Viimeaikoina tuolla on tullut huvitettua itseään enemmänkin. Käy kivasti jaloille, pakaroihin ja yläselkään. Mukava liike kaiken kaikkiaan.



Rakastan monipuolisen jumpan tekemistä ja Reeves -mave tuo mukavasti vaihtelua normaaliin mavetreenaamiseen. Hyvää kevättä! T. Krisse Tuominen.


Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas