Jumppaa ja kyykkää





Sunnuntaina oli ohjelmasa levon, hanin kans kupsuttelun, yms. lisäksi muutakin. Siivoomiist, järjestelyy, kesäsuunnitelmien pohdintaa, rahan räknäämistä, yms. Jumppaa, kävelyä, venyttelyy myös.  Illalla kevyttä kahvakuulajumppaa, tasapainolautailua, apinaroikkoja, taka- ja etureisivenyttelyitä ja muuta kevyttä.



Maanantaina hajettiin Kuntokaupasta poisto- ja aletuotteita. Tein ostoskassien sisältöjen näyttämisviteon. https://youtu.be/er4BGhLL0Xo Maanantaina tuli lisäksi käveltyä, venyteltyä, levättyä, testattua jumbo ab wheelia, mini grid rolleria, vastuskuminauhoja, kulmatankoa, vastuskumikahvoja ja tehtyä apinaroikkoja.


Tiistaiaamu alakoi pilateksen, meditaation, ja syvävenytysten maailmassa. Rullailin myös takareisiä, sääriä ja pakaroita mini grid rollerilla. Päivällä rullailin jumbo abwheelil, jumppailin vastuskumeil ja tasapainolaudoil, venyttelin, kävelin, roudasin tavaraa, ja käytin tasapainolautaa sekä tasapainoiluun että nilkkajumppaan...



Tiistai-illalla piiitkästä aekkoo kyykytreenuva. Ja reteesti varustehumpan sijaan Rawkyykkyjumppaa. Lämmöksi tein 3 keskipitkää sarjaa tankolla, kylkikiertoi kera tasapainolaudan kera vastuskumien, ja hieman rullailua jumbo ab wheelilla.
Lisälämpöi otin tekemällä lajilämpöä kyykkäämällä kolomisia kasvavalla kuormalla: 3*30 kg, 3*40 kg, 3*50 kg, 3*60 kg,3*70 kg,3*80 kg, ja 3*90 kg.



Varsinaisina illan työrautoina otin iisit pikkuraudat: 3*100 kg ja 3*110 kg. Homma oli lähinnä mekaanista rauran runttausta, tunnustellen että kuinka hyvin polvet (etenkin vasen polovi) ja oikia nilkka suhtautuu kyykistelyyn. Lopputulemana voin todeta, että on tässä jälleen koipien kuntouttamisessa työmaata. En valita lain, asian tolan totean vain.



Salikometiaa kansalle hassunhauskoina viteoina:
3*80 kg kyygähdys https://youtu.be/1iGO_KvzIYg
3*90 kg kyykky https://youtu.be/JffGm_uV5Kw
100 kg kyykkä https://youtu.be/N0EnyXRq5Ec
110kg kyygyyn meno https://youtu.be/PdkBmCgPk8w



Että tämmöst räpiköintii täl kertoo. Nih. Onneksi  mave ja pena kulukee mukavasti, niin kyykyn nk. Alusta alkaen uusiksi aloittaminen ei edes harmita. Kyllä tässä taas kohti kahtasataa lähetään kuleksimmaan. Tästä on hyvä jatkaa. To the future and beyond! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas